Billigt webhotel med gratis oprettelse

Fordele og ulemper ved et (for) billigt webhotel

Billigt webhotel med gratis oprettelse

Du leder sikkert efter et billigt webhotel, og faldt over denne artikel i Google? Som webudvikler med praktisk erfaring siden 2005, så har jeg prøvet rigtig mange webhoteller, og arbejdet med kunder der havde valgt løsning der godt nok var billig, men alt andet end optimal.

Det er min erfaring at der er en nogenlunde sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vælger du et billigt webhotel, så må du også forvente at der ligger mange kunder på samme server, og der kommer sikkert flere med tiden. Jeg har set det ske mange gange, at et webhotel blev langsommere med tiden, og serverne mere presset. Kan det så svare sig at købe et billigt webhotel. Læs med her og find ud af det.

Læs mere

Hjælp, min Joomla hjemmeside er hacket

Gode råd om forebyggelse, og hjælp til genopretning

Hjælp, min Joomla hjemmeside er hacket

En af de absolut vigtigste ting, for at undgå hacking er at holde sit system opdateret. Det gælder Joomla!, men også Wordpress og andre CMS og e-handelssystemer som eks. Magento, Prestashop mv. Ofte indeholder opdateringerne nemlig også sikkerhedsopdateringer som lukker såkaldte 0-dags sårbarheder, som hackere ynder at benytte sig af.

Læs mere