Vi er til mere end blot webhoteller og servere. DigiHost har leveret professionelle ehandelsløsninger og hjemmesider siden 2005.

Vi leverer ligeledes løsninger på tværs af den digitale & den trykte verden, og bygger bro til de sociale medier.

Vi har erfaringen og den tekniske know-how. Og en krøllet hjerne med fantasi til lidt af hvert. Kan vi hjælpe dig?

At få lavet en ny hjemmeside kan være en både stor og krævende opgave. Der skal projektstyres, og alt skal gå op i en højere enhed: visuel identitet, design, brugeroplevelse, "most wanted response", seo, markedsføring, sikkerhed og backup.

Her kan den professionelle partner spare dig for meget og guide dig sikkert igennem, og sikre en velfungerende hjemmeside.

Bestil et uforpligtende tilbud
Send: Send ikke mail

Hos DigiHost arbejder vi udelukkende med Open Source systemer. For os er det et princip, at vores kunder har leverandørfrihed, og ikke bindes til dyre og ugennemskuelige kontrakter. Vi løser de fleste opgaver til en fast aftalt pris, så du undgår ubehagelige overraskelser. Vores mål er at gøre det godt, og enkelt - dét mener vi, er til at forstå.
Vi arbejder bl.a. med

 

Mobile First

Er dit mål at sælge, uanset om det er et produkt i en webshop, eller en serviceydelse, så er det i dag altafgørende at være mobilvenlig. Op mod 50% af alle søgninger sker via smartphones og tablets, og det tal er stigende. Samtidig har det stor betydning for din placering i Google.

Er du ikke mobilvenlig, så bliver du nedprioriteret i søgeresultaterne - både på desktop og mobil. Vi har en "mobile-first" tilgang til webudvikling, og ser det som en selvfølge at alle opgaver løses, så de fungere på både mobil, tablets og alm. desktop. Vi har et princip om at løse alle opgaver med et "responsive design".

Responsive design

Responsive design er et "buzz ord" blandt webudviklere. Responsive design er kort fortalt, at hjemmesiden automatisk tilpasser form og indhold til enheden det vises på. Det betyder at hjemmesiden fra starten er designet til både desktop, bærbar, tablet og mobil, og at dit indhold altid ser godt ud. Responsive design er med andre ord, forudsætningen for en optimal brugeroplevelse, og dermed konvertering af din trafik, men også fundamentet for dine placeringer i Google på alle søgninger - også på desktop. 

Vi arbejder før du betaler

På de fleste opgaver, starter vi med et gratis og uforpligtende oplæg, med vores bud på hvordan opgaven skal løses. Accepterer du vores tilbud, sker betaling i forhold til nogle aftalte milestones, og først når vi har gennemført min. 25% af den samlede opgave. Det giver dig sikkerhed for at vi tager opgaven seriøst, og at du kun betaler når vi leverer.